Over ons

De Ronde Tafel is opgericht op 26 juni 2008 als een Nederlandstalige Horde-guild voor volwassenen op de server Terenas (EU-PvE, thans gecombineerd met de server Emerald Dream). Hier speelt DRT nog steeds en sinds 2019 óók als Horde-guild op de Classic server Mirage Raceway (EU-PvE).

Sinds oprichting zijn we een all-round guild, waar gelegenheid is voor het gezamenlijk doen van raids maar ook vormen van PvP of allerhande niet-endgame content.

Binnen De Ronde Tafel is voor iedereen plek. De enige eis die wij stellen is dat onze leden zich volwassen gedragen. Hierom hebben we als ingangseis dat nieuwe leden ten minste 18 zijn, hoewel uitzonderingen hierop ook kunnen worden gemaakt. Het maakt verder niet uit of je een ervaren hardcore raider bent of nog maar net om de hoek komt kijken. Wij zijn gefocust op gezelligheid (hoewel we de progressie zeker niet uit het oog verliezen).

 

Dit uit zich ook in onze activiteiten:

  • Vrijdagavond zijn er de relaxraids. Raids waarbij men zich natuurlijk voorbereid moet hebben (gear/enchants op orde etc) maar waar ook alts welkom zijn of spelers die minder ervaring hebben met raids. Progressie is leuk, maar hierbij niet het hoogste doel.
  • Dinsdagavond zijn er de achievementruns. Raids en dungeons worden bezocht om gezamenlijk achievements te behalen uit (met name) de oudere content van WoW.
  • Woensdag- en donderdagavond zijn de heroic (of mythic) raiddagen. Hierbij wordt meer van de aanwezige spelers verwacht op het gebied van voorbereiding en het goed kunnen spelen van het character. Een enkele keer worden deze raids ook nog voortgezet op de zondagavond. We zijn dan wel geen hardcore raiding guild, maar maken desondanks toch ferme progress.

De raidtijden die wij hierbij aanhouden zijn gewoonlijk van 20u tot 23u.

 

Het is goed om met elkaar te spreken in guildchat, op het forum en via Discord, maar nog beter is het om gezellig met elkaar een pintje te pakken. Hierom organiseren wij soms ook een guildmeeting of LAN-party, zodat we de gelegenheid hebben om elkaar ook (weer) eens te zien.

De Ronde Tafel is een hechte, maar open gemeenschap. In de loop der tijd hebben we het een en ander met elkaar meegemaakt maar we zijn er altijd samen & sterker uitgekomen. Een deel van onze leden is al meerdere jaren actief in De Ronde Tafel, maar ook nu nog slagen er veel nieuwe spelers in om hun plekje bij De Ronde Tafel te vinden.

 

Je kan ons ook vinden op Facebook! check www.facebook.com/derondetafelguild

  

Streams & logs

multitwitch.tv/jweewow/thagreatk/ducx89 Alle onderstaande streams, op 1 pagina.

twitch.tv/jweewow Demon Hunter (maintank / dps) of andere alts

twitch.tv/thagreatk Druid (dps / offtank) of andere alts

twitch.tv/ducx89 Shaman (healer / dps) of andere alts

World of Logs

Warcraft Logs

 

Alliance

Met de Nederlandstalige guild Âpex (ook op Terenas - Emerald Dream) onderhouden we vriendschappelijke banden. Een aantal spelers heeft dan ook characters in beide guilds.

 

Het officer-team

Atilla

Elainea

Gizel

Jwee (guildmaster)

Malinferna

Meledy

Oggrim

Ragerank

Swilly

Thagreatk